Laminaat

Een vloer die niet alleen mooi is bij aanschaf, maar die jaar in jaar uit mooi blijft ongeacht de aanwezigheid van huisdieren, kleine kinderen of terugkerende feestelijke activiteiten.
 

Pergo

Het merk Pergo is synoniem geworden aan vloeren waarop geleefd kan worden: van dagelijkse slijtage tot die kleine gewone ongelukjes. Pergo-vloeren zijn de meest duurzame laminaatvloeren ter wereld met tot 50 jaar garantie tegen slijtage, vlekken en verkleuring door zonlicht.
 

Pergo Vinylvloer

De vinyldesigns van Pergo, geïnspireerd door leer, leisteen & hout, geven uw huis een extra dimensie. Deze vinylvloer ademt een warme & uitnodigende atmosfeer uit door de aparte dessins met oppervlaktetextuur en is vormgegeven in een eenvoudig te leggen plankformaat met een klikverbinding.
Zoals ook het laminaat van Pergo staat de vinylvloer voor duurzaamheid, onderhoudsgemak & geluidswerende kwaliteiten.
 

Douwes Dekker

Douwes Dekker laminaat is een jong Nederlands product. Mooie sfeervolle uitstraling, prima kwaliteit/prijsverhouding. 20 Jaar garantie. 

Quick-Step

Laminaatvloeren met een natuurlijke uitstraling, sterk & krasbestendig dankzij de gepatenteerde Scratch Guard-technologie. 20/25 jaar garantie.
 

Laminaat kan door u zelf gelegd worden, maar wij zijn graag bereid dit ook voor u te verzorgen.

Van Burik Parket

Madelieflaan 11
4741 EZ Hoeven
Nederland
 
T.+31(0)165-502470
E.info@vanburikparket.nl